Deduction of TDS- 3 PL facility


This query is : Resolved 

(Querist)
16 June 2021 As a company we have a 3 PL services who has taken a warehouse on lease to accomplish duties of storage , handling and desspatches .
Q1 . As a company we have our PAN no , does the 3PL need to charge TDS on the monthly bill ?
Q2 . If yes what is the % of TDS ?
Q3 . As DEDUCTEE can we claim the TDS as refund ?

17 June 2021 1 yes, TDS applicable.
2 2% TDS applicable under section 194c.
3 Yes, file ITR and claim refund.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
07 October 2026
Senior Account Manager

Amplio Invest

Mumbai

M.Com

View Details
Company
30 October 2026
Asst Manager Accounts

Goodwin Pumps India Pvt Ltd

Chengalpattu

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
05 October 2026
Senior Accountant

Vision IT Peripherals Pvt Ltd

Mumbai

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details