Anonymous
18 May 2013 at 13:36

Transfer of articleship

It is written on the instructions that prior consent of institute is required before filling of form 109.

i'm transferring my articleship within limit of 1 year do i too need to get institute informed about my wish to take transfer of articleship?????

plz help in a gr8 confusion.


karishma gosain
18 May 2013 at 13:36

Query regarding exemption

dear sir/Mam,

I was cleared my BBA from jims college in 2012 & now i got enrolled for CS executive exams for Dec attempt, sir i just want to know about the exemption criteria,in bba i have 75 marks in cost& management accounting, so please let me know abou the exemption in cost paper in CS Executive can i elligible for that exemption.


Umesh Sharma
18 May 2013 at 13:34

Section 192b

A)IF EMPLOYER DEDUCT THE TDS AMOUNT BUT THE SAME IS NOT DEPOSIT .

B)IF EMPLOYER DEDUCT THE TDS AMOUNT BUT THE SAME IS DEPOSIT BUT NOT APPEARING IN 26AS.

WHAT IS THE LIABILITY OF EMPLOYEE IF DEMAND ARISE ON HIM BY THE RESPECTIVE AO


ARUN GUPTA
18 May 2013 at 13:30

Tds

HOW CAN WE VIEW 26AS FOR 08-09,
I DONT HAVE THE CHALLAN NO.S OF MY PARTY
AND DEMAND HAS ARISED FOR A.Y 2008-09
KINDLY REPLY.


payal
18 May 2013 at 13:20

Service tax

our company is basically manufacturing company. This yr. doing job work of third party.whether service tax is applicable or not ?


Tanuj Kukreja
18 May 2013 at 13:09

Regarding due date of final exams

Sir, my articleship starts as on 24.11.2011,can i give my final exams in may,2014. sir,please tell me institute's article section contact number.


sumanpandit

DEAR SIR KINDLY HELP ME ABOUT HOW MANY DOCUMENTS NEED FOR DUTY DRAWBACK GOODS EXPORT THROUGH SEA UNDER EDI SYSTEM & ITS PROCEDURE OF EXPORT.



Anonymous
18 May 2013 at 12:45

Tds on transportation payment

Whether the PAN Number of Truck Owner is to be obtained or the Transport agency who provides the builty.

your reply will be highly appreciated.


aman gulati
18 May 2013 at 12:44

Company law meetings

Sir I want to ask that can a proxy be appointed as a chairman for a particular meeting.please reply sir


Sivaramakrishna

My Client incurred expenses on behalf of his customer for providing clearing and forwarding services, he is receiving the amount later by way of Reimbursment, whether this service provider liable to deduct TDS for such expenses or not?

Thanks in Advance
Srk






CCI Pro



Answer Query

Company
31 October 2026
Accountants

sankaran and krishnan

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountants/Articles (Freshers/Experienced)

ADY & CO.

New Delhi

Graduate (Any)

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
28 October 2026
Assistant Director/ Associate Director-Finance & Accounting

Krea University

Chennai

CA

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details