capital gain


This query is : Resolved 

(Querist)
02 December 2009 Q : If the Assesee has sold the residential property and has the capital gain on the Residential Property but the assesee has neither want to invest the money in the residential property under section 54 nor invest the money u/s. 54 EC to save the Tax but the Assesee wants to purchase the Commercial property it is correct or not or if there is any other scheme of investment please specify .

02 December 2009 If so income tax has to be paid.

02 December 2009 yes.....hav to bear income tax

02 December 2009 Paid Tax and Purchase Commercial Property.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 22 October 2026
Articleship intern

Srinath Manikanta

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
ARTICLESHIP 07 October 2026
Article assistant

S.K.Bajpai & Co.

Noida

B.Com

View Details
Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details