Can information called be submitted in digital format


This query is : Resolved 

(Querist)
16 December 2011 One of my client has been asked to submit huge records for Service tax EA2000 Audit.

Can the information be submitted in Digital Media like CD/DVD?


Please give supporting case law/ circular/ notification if any.

17 December 2011 As per rule 5 of STR, 1994 reocrds includes computerized data and as per explanation to section 73 specified recoreds for the purpose of this section and section 78 records includes computerized data. As per these provisions you can submit data in computerized form as act allows you to maintain records in such form.


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
10 October 2026
Accounts Associate Level 1

Abic and Mani Chartered Accountants

Kottayam

B.Com

View Details
Company
14 October 2026
Asst. Manager/Dy Manager (Costing)

manufacturing

Pune

CMA

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 17 October 2026
Articled Assistant

RRPM & Associates LLP

Chennai

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 23 October 2026
Articled Trainee

J Y & CO

Hyderabad

CA Inter

View Details