Anonymous

Hi,

I am a resident income. I work in a software company as Manager and have total salary income of INR400000/-. I hold some shares of a company in Singapore. For FY 2012-2013 I received a dividend payment of INR65000/- from that company, in February 2013.

Do I need to pay tax on this dividend income? If yes, at what rate?

Please help.


shuvransu ghosh
03 May 2013 at 13:13

Tds on transport workorder

Hi,
We are procuring RMC( Ready Mix Concrete)from a party. We will trying to make t6ransporter separate workorder for their delivery of RMC at various location depending upon the lead.Is tds applicable on Transporter workorder?


SUMIT SOMANI
03 May 2013 at 13:10

Repair & maintenance service

Chemical cleaning & Flushing of Pipeline work consider in Repair & maintenance services or is it under Works contract?
if it is work contract than reverse charge circular applicable to it?



Anonymous
03 May 2013 at 13:08

Roc filing

why this error??
"signed and all signatures are valid but with unsigned changes after the last signature"

while filing form 23



plsease resolve...


Krishna Manik Ghosh
03 May 2013 at 13:06

Wrongly deposit

Sir/Madam,

I have deposited a company deductee's tds amount to the bank in the challan 281 stating 194c(Non-company) in stead of 194c(company).

Will there be any effect in validation of return or anything else.

Please help.

Thanking you,
Krishna Manik Ghosh



Anonymous

FRINDS; I WANT TO ASK I HAVE DEDUCTED TDS UNDER DIFF. SEC BUT HAS DEPOSITED THE SAME THROUGH SINGLE CHALLAN. NOW HOW CAN I SHOW THE SAME IN TDS RETURN. DOES I HAVE TO GIVE THE ALL PARICULARS OF THE CHALLAN IN DIFFERENT SECTIONS OR WHATELSE?



Anonymous
03 May 2013 at 12:49

Regarding tds

whether tds has to be deducted when foreign remittance as a gift made to non resident (who is the daughter) of remitter (who is the resident) if applicable please tell me the rate and whether the form 15ca and form 15cb has to be prepared or not.


Concept12V

hi to all,

we have to fill the service tax, but we forgot the password, when we try to unlock the account we dont know the hint question and password what to do.

pls help me out this is problem.


Subham
03 May 2013 at 12:10

Query:cs & ca course

can i join cs executive course after completing cs foundation course ?graduate pass compulsory is for cs executive? can i do both cs and ca together ?is there any ca-cpt exemption for cs executive pass students?
Reply



Anonymous
03 May 2013 at 12:07

Service tax on bus hire charges

We are pvt ltd co.. We have taken bus on hire from an agency for daily sending of employees from office to our plant and vice-versa. The agency is giving bill stating that service reciever is resposible for paying service tax under notification 30/2012 dt. 20.06.2012. Please tell me whether hiring bus for only employees will also come under that notification and are we responsible for ST.As that notification is for transport of goods and not for employees.






CCI Pro



Answer Query

Company
16 October 2026
CA article trainee

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

CA Inter

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 28 October 2026
CA- Inter and Articles

N N V Satish & Co.,

Hyderabad

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
Accountant

Rize.farm

Bengaluru

B.Com

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
ARTICLESHIP 20 October 2026
CA ARTICLE

AMKN & CO

Noida

CA Inter

View Details
Company
ARTICLESHIP 28 October 2026
Article assistants

Shyam S Gupta and Company

New Delhi

CA Inter

View Details
Company
Featured 27 October 2026
semi-qualified CA

Saini Pati Shah & Co LLP, Chartered Accountants

Mumbai

CA Final

View Details
Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details