Tds


This query is : Resolved 

(Querist)
21 February 2012 we are paying a single person in terms of two different catagories, professional and contractor.
Taxable limits will be considered saperately for both the catagories or consolidated one for both the catagories.
For eg. Amount paid Rs 85,000/- paid towards Contractual Activity and Rs 25,000/- paid towards professional fees. Now do we need to deduct TDS on professional fees or not?

21 February 2012 Do the contractual Activity fallen under section 194J or not..if so then you have to deduct on whole amount..

if the two payments are separate and against separate invoice and agreement then deduct only on 85000 u/s 194C (if it is for payment other than u/s 194J)



You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
13 October 2026
Accountant

Zerdi & Co. Chartered Accountants

Pune

B.Com

View Details
Company
24 October 2026
CA Industrial Trainee

Fytomax Nutrition Private Limited

Aurangabad

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
02 November 2026
Audit Executive

SRJP & Co LLP

Kochi

CA Inter

View Details
Company
06 October 2026
Assistant Manager - Audit and Compliance

Ravi K Jain & Co

Noida

Others

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 31 October 2026
CA Articleship

apricus india

Navi Mumbai

CA Inter

View Details
Company
23 October 2026
Sr. Accountant

SANKARAN & KRISHNAN

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured ARTICLESHIP 06 October 2026
Semi Qualified

AJAY SINGH AND CO LLP

Thane

CA Final

View Details