Non-deduction of TDS ...Urgent Sir!!!


This query is : Resolved 

(Querist)
28 September 2010 Dear Experts,
Pls. provide me under what section if any payment for which TDS has to be deducted but not deducted and paid by the assessee means under which section it has to be disallowed.

In other words, For Example Rent paid during the year 3 lakhs. No TDS deducted u/s 194I. As an auditor under what section i have to disallow this rent exp.?

Thanks,
With regards,
Rajesh.

28 September 2010 under section 40(a)(ia)

29 September 2010 yes.Sec,40(a)(ia)


You need to be the querist or approved CAclub expert to take part in this query .
Click here to login now



Similar Resolved Queries


loading


Unanswered Queries



CCI Pro



Answer Query



Company
12 October 2026
Chartered Accountant - Internal Audit

HKC | Chartered Accountants & Business Advisors

Ludhiana

CA

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Chartered Accountant

DPV & Associates

Chennai

CA

View Details
Company
12 October 2026
AUDIT , ACCOUNTS AND TAXATION

KDSS

New Delhi

B.Com

View Details
Company
Featured 07 November 2026
Paid Assisstant

DPV & Associates

Chennai

CA Inter

View Details
Company
Featured 29 October 2026
Accounts Executive

Synergy Keystone

Chennai

B.Com

View Details
Company
19 October 2026
Accountant

Jari Saree Center

New Delhi

Others

View Details
Company
21 October 2026
CA INTER/ BCOM WITH EXPERIENCE

CA S KUMAR GUPTA & CO

Amritsar

CA Inter

View Details
Company
14 October 2026
GST & TDS ASSISTANT

AGGARWAL SANJAY & ASSOCIATES

New Delhi

B.Com

View Details